DICHOSO - GEURSTOKJES VIVRE

Parfumeer je huis op natuurlijke en stijlvolle wijze met deze luxueuze geurstokjes uit onze EDTIONS DE PARFUM collectie.

De geurstokjes verspreiden een heerlijk subtiele geur zonder dat je ze hoeft om te draaien. Als je een nog intensere geur wilt, kun je de stokjes ook wat vaker omdraaien. Geniet tot wel 5 maanden lang van de elegante en speciale sfeer. Combineer de geurstokjes met de bijpassende geurkaars om je geurbeleving te vergroten.

Plaats de 12 bijgesloten stokjes in de parfumflacon om de olie te absorberen. Laat het parfum van de geurstokjes op natuurlijke wijze de kamer vullen. De geurstokjes laten de olie geleidelijk verdampen, wat een subtiele en weelderige geur oplevert. Was daarna je handen goed met water en zeep. Gooi de luxe verpakking niet weg, maar gebruik deze als een mooie bewaardoos.

Let op: als je de stokjes vaak omdraait, zal de olie sneller opraken.
Tip: gebruik in kleine kamers niet alle geurstokjes uit de verpakking. Je doet dan langer met de olie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Parfumeer je huis op natuurlijke en stijlvolle wijze met deze luxueuze geurstokjes uit onze EDTIONS DE PARFUM collectie. De geurstokjes verspreiden een heerlijk subtiele geur zonder dat je ze hoeft om te draaien. Als je een nog intensere geur wilt, kun je de stokjes ook wat vaker omdraaien. Geniet tot wel 5 maanden lang van de elegante en speciale sfeer. Combineer de geurstokjes met de bijpassende geurkaars om je geurbeleving te vergroten. Plaats de 12 bijgesloten stokjes in de parfumflacon om de olie te absorberen. Laat het parfum van de geurstokjes op natuurlijke wijze de kamer vullen. De geurstokjes laten de olie geleidelijk verdampen, wat een subtiele en weelderige geur oplevert. Was daarna je handen goed met water en zeep. Gooi de luxe verpakking niet weg, maar gebruik deze als een mooie bewaardoos. Let op: als je de stokjes vaak omdraait, zal de olie sneller opraken. Tip: gebruik in kleine kamers niet alle geurstokjes uit de verpakking. Je doet dan langer met de olie.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: DICHOSO - GEURSTOKJES VIVRE

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.